Rólunk

Nyíregyházán a szolgálatot 2003 áprilisában kezdtük. Elhívásunk, hogy Isten Krisztusban megjelent kegyelmét hirdessük. Témánk, üzenetünk, mottónk és fókuszunk Krisztus keresztje, amint az a "Teljes írás"-ban megjelenik.

Isten Gyülekezetének soha nem volt és nem is lesz más témája, mint az örökkévalóságban is kimeríthetetlen KERESZT. Napjainkban, az "ámítás"(Mt.24:4) és a "kegyesség erejét megtagadó" (2Tim.3:5) álkereszténység idején, amikor egymást követik a "hamis tanítások különböző szelei, amelyek ide-oda dobálják az embereket" (Ef.4:14)különösen is fontos a "Teljes írást" tanítanunk. Csak az Ige, mint "tiszta és hamisítatlan tej" (1Pt.2:2) az, ami a "kegyességben és isteni életben" való növekedést adja.

A kegyelem gyümölcseként, amint az emberek "felkészülnek a szolgálat végzésére" (Ef.4:12) közösségünkben a dicsőítés-vezetés szolgálata, a gyerekszolgálat, ifjúsági szolgálat, közbenjárás és tanítás szolgálata kezdenek szép sorban a helyükre kerülni.

Izgatottan várjuk mindazt, amit Isten ezután fog még kibontakoztatni közöttünk, mert hisszük, hogy ez még csak a kezdet!

(C) Golgota Keresztény Gyülekezet - NyíregyházaINDIKÁTOR Webfejlesztő Kft.
üres